Ένας εύκολος και γευστικός μεζές για να συνοδεύσετε το ουζάκι σας, είναι απλός και γρήγορος στην ετοιμασία του και η γεύση του σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞
Μερίδες : Για 3-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Ψήσιμο 35΄ περίπου.
Βαθμός Δυσκολίας : ✿✿✿✿✿
Υλικά που θα χρειαστείτε
- 20 ντοματίνια
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 10 γρ. ζάχαρη
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- Ρίγανη
- Αλάτι
Οδηγίες παρασκευής
- Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
- Παίρνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι και τοποθετούμε μέσα τα κομμένα ντοματίνια στη σειρά.
- Τα ραντίζουμε από πάνω με ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι, τη ρίγανη και στο τέλος από πάνω το σκόρδο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C περίπου, μέχρι να αφυδατωθούν, αλλά να παραμείνουν ζουμερά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου