Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό με γεύση από Ελλάδα που πρέπει να δοκιμάσετε.
𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞 𝄞
Μερίδες : Για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✿✿✿✿✿
֍ Εργαλεία | Σκεύη ֍
- Ένα πήλινο με καπάκι.
- Multi.
֍ Υλικά που θα χρειαστείτε ֍
- 1 κομμάτι φέτα (σκληρή) πάχους 1,5 εκατοστού
- 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη (προαιρετικά)
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά (Πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη ανάλογα με το τι σας αρέσει)
- Λίγη πάπρικα ή λίγο μπουκοβο (προαιρετικά)
- 2 ½ κ.γ. σάλτσα Worcester της Heinz.
֍ Τρόπος παρασκευής ֍
- Βάζετε την φέτα στο πήλινο, την περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη και την πάρπρικα ή το μπουκοβο.
- Βάζετε από πάνω ροδέλες ντομάτας ώστε να καλύψετε την επιφάνεια της φέτας.
- Συμπληρώνετε από πάνω ροδέλες από πιπεριά και ρίχνετε ξανά λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη.
- Τέλος ρίχνετε από πάνω και την σάλτσα Worcester
- Ψήνετε στο μπάρμπεκιου για 20΄ περίπου ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° με 200° για περίπου 20΄ με 25΄.
֍ Χρήσιμη Συμβουλή ֍
- Την υπόλοιπη ντομάτα και την πιπεριά την αλέθω στο multi και την ρίχνω στο πήλινο γύρω από την φέτα, όχι από πάνω της,
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου